Cursuri Centrul ABRAO Braila
- Acasa
- /
- Curs
Curs Expert Achizitii Publice Braila
se adresează persoanelor care planifică, pregătesc, derulează și evaluează performanța achizițiilor publice efectuate de organizații care îndeplinesc rolul de autorități sau entități contractante
Curs Resurse Umane Braila – Referent
Cursul de Resurse Umane – Inspector / Referent, cod COR 333304, este un curs practic adresat tuturor celor care vor sa inteleaga legislatia in domeniul resurselor umane, sa invete cum se opereaza in REVISAL.
Curs Contabil Braila
Cursul se adreseaza celor care doresc sa invete cu adevarat teoretic si practic contabilitatea primara si generala. Profesorii nostri sunt experti contabili autorizati, cu multa experienta in domeniu.
Curs Auditor Intern in Sectorul Public Braila
Curs Auditor Intern Braila propune pregatirea unui controlor al activitatii, care in urma unor analize, face recomandari concrete pentru imbunatatirea sistemului
Curs Instructor Preparator Formare Braila
Calificarea de Instructor/preparator formare este solicitata pe piata muncii, fiind necesara in diverse domenii pentru asigurarea desfasurarii in bune conditii a activitatilor de formare profesionala.
Curs Sef Serviciu Voluntar Privat pentru Situatii de Urgenta Braila
Seful serviciului pentru situatii de urgenta detine competente privind organizarea si planificarea activitatilor pentru situatii de urgenta si controlul activitatii subordonatilor.
Curs Servant Pompier Braila
Cursul de Servant Pompier se adreseaza in special tuturor persoanelor care fac pare din echipa de interventie, salvare si prim ajutor din cadrul serviciilor pentru situatii de urgenta.
Curs Cadru Tehnic PSI Braila
La finalul Cursului de Cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor) veti avea cunostinte despre apararea impotriva incendiilor si veti putea comunica eficient in situatiile date.
Curs Igiena Braila
Curs necesar insusirii notiunilor fundamentale de igiena, organizat impreuna cu Directia de Sanatate Publica. Este obligatoriu pentru domenii de activitate alimentara si nealimentara